De beste zondagmiddag geniet je in de (proef)tuin van Huize Molenaar

Laat je verrassen door bijzondere combinaties van tuinwaardige gerechten uit onze keuken en zonvolle wijnen van Margaret Wines. Van groenten en kruiden tot planten, telkens staat er iets nieuws centraal in De Proeftuin. We laten graag zien wat eten met wijn doet en andersom. Samen met jouw gezelschap reserveer je een plaats in onze tuin.

Het eerste drankje en hapje staat voor jullie klaar bij binnenkomst! Leun achterover en laat je door ons verzorgen. Natuurlijk houden we ook tijdens de proeftuin rekening met de huidige hygiëne voorschriften. Daarnaast hebben wij onze eigen gedragsregels. Voorafgaand aan De Proeftuin bellen wij je voor de laatste details en te vragen hoe het met je gezondheid gaat.

Programma

12.30 uur ontvangst met een hapje en drankje
13.00 uur Start het proeven!
14.30 uur einde proeftuin

Het is mogelijk om na de proeftuin nog even te blijven voor de borreltuin. Ook hiervoor geldt dat je wel even een reservering moet maken, maar dat kan hier heel gemakkelijk.

Reserveer voor De Proeftuin
Reservering en betalen

Na dat je hebt gereserveerd ontvang je van ons een betaalverzoek. Jouw reservering is definitief als de betaling bij ons binnen is!

Reserveer voor De Proeftuin
Regen

Regent het? Dan halen we de proeftuin naar binnen. Verspreid over onze kamers laten we jullie binnen genieten van al het moois uit de tuin.

Reserveer voor De Proeftuin