Franse Kreeften Kermis

 ~Hansje, Fransje, Kreeftje~

Een kreeftendiner is een speciaal feestje. Op 18 juli halen we samen met onze vrienden van Margaret Wines alles uit de kast en maken we er een complete Franse Kreeften Kermis van. Laat je verrassen door de beste combinaties tussen Franse kreeftgerechten uit onze keuken en de Franse wijnen van Margaret Wines. Een avond lang waan je je in de mediteranee. Frankrijk was nog nooit zo dicht bij huis.

Zeeduivel carpaccio kerrie mossel
Programma
  • 18.00 uur Ontvangst
  • 18.30 uur Aan tafel
  • 22.00 uur Einde Kreeften Kermis

Kosten

Voorafgaand aan de Kreeften Kermis ontvang je van ons een betaalverzoek. Wanneer de betaling binnen is, is jouw reservering definitief.

Reserveer de Kreeften Kermis

Strada del Vino in m’n stadsie

~Italiaanse wijn wandeling door Utrecht~

Strada del Vino betekent vrij vertaald “wijn wandeling”. Deze zomer gidsen wij je door het Italië van Utrecht. Iedere plek vraagt om eigen gerechten en eigen wijnen. Op drie verschillende locaties proef je Italië als nooit tevoren. Tijdens deze wandeling laten wij je Italië telkens op een andere manier ervaren. De Italiaanse wijnen van Margaret Wines sluiten perfect aan bij de Italiaanse gerechten uit onze keuken. Samen laten we je zien dat de Italiaanse keuken veel meer is dan pizza en pasta!

Programma
  • 17.30 uur  Ontvangst in de Geertekerk
  • 18.00 uur De wandeling begint!
  • 22.30 uur Einde Strada del Vino

Kosten

Voorafgaand aan de Strada del Vino ontvang je van ons een betaalverzoek. Wanneer de betaling binnen is, is jouw reservering definitief.

Reserveer de Strada del Vino