Home Event manager & Medewerker reserveringen

Event manager & Medewerker reserveringen

Event manager & Medewerker reserveringen (24-32 uur)

Geen dag is bij ons hetzelfde! Doordat we meerdere locaties hebben en verschillende soorten evenementen verzorgen is je werkdag altijd anders.

In jouw rol als Eventmanager verzorg je de ene dag een bruiloft en de volgende dag een groot congres.  Je wordt onderdeel van ons bruisende en enthousiaste team met alle mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Daarnaast neem je één of twee dagen per week de reserveringen voor de evenementen aan. In deze rol leer je hoe een evenement van begin tot eind wordt gepland.

De brigade van Heirloom, Huize Molenaar, Dominique Egging Fotografie 2
Wij bieden jou

– De allerleukste collega’s
– Een werkplek met veel afwisseling
– Veel ruimte voor ontwikkeling
– Salaris indicatie €2.500,- tot €3.000,- (bij full-time dienstverband) afhankelijk van je ervaring;
– Vrij tijdens de meeste feestdagen

Proeftuin Iben Damen, Huize Molenaar, Heirloom
Wie zoeken we?

Een gedreven collega die het leuk vindt om in teamverband grote en kleine evenementen te verzorgen. Je hebt oog voor detail, vindt het leuk om te plannen en mee te denken over hoe bijeenkomsten het best kunnen worden verzorgd.

Daarnaast wordt je enthousiast van gestructureerd werken en het meedenken met gasten.

We stemmen je verdere takenpakket graag samen met jou af om er voor te zorgen dat we jouw talenten kunnen laten stralen!

Walking dinner Paushuize Heirloom Evy Bosch
Jij hebt

– Een positieve drive en komt uit omgeving Utrecht
– Ervaring met bediening
– Bent servicegericht
– Interesse in high-end bijeenkomsten
– Ervaring met leiding geven in de bediening en het aannemen van reserveringen is mooi meegenomen, maar die ervaring kan je ook bij ons op doen.

Over ons

Cuisinier Molenaar Is het bedrijfsonderdeel van Heirloom – Venues of Utrecht dat op drie monumentale locaties in het centrum van Utrecht de culinaire invulling verzorgt.

Sinds 1892 ontvangen wij groepen voor vergaderingen, lunches, diners, congressen en buffetten. Onze besloten, stijlvolle, maar huiselijke sfeer maakt ons bijzonder en anders dan andere evenementenlocaties.  Daar komt een grote mate van persoonlijke aandacht voor onze gasten en medewerkers bij. Om het plaatje compleet te maken hebben we een keuken die op hoog niveau kookt.

Je weet bij ons vooraf waar je aan toe bent. Wij zijn alleen geopend op reservering, voor groepen van 5 tot 500 gasten. Daardoor zijn we altijd optimaal voorbereid en kunnen we ons focussen op een perfecte uitvoering.

Je werkt natuurlijk niet alleen! Ons team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers,  een mooie mix van ervaren krachten en jong talent.

Zwembroekenbrigade, Huize Molenaar, Heirloom
Interesse?

Neem contact op met Rick.

rick@heirloom.nl | 06-14687672 | 030-2310347