Trouwen in hartje centrum Utrecht

Misschien wel de mooiste dag van je leven, trouwen in Utrecht! Hoe je het ook wilt vieren, bescheiden en intiem of juist groots en uitbundig, het kan bij ons allemaal en we doen er alles aan om jullie een ‘thuis’ in Utrecht te bieden. Doordat we verschillende originele trouwlocaties hebben is er altijd een bijzondere trouwlocatie die bij jullie past. We hebben heel veel ervaring in het verzorgen van huwelijken. Daarom kun je deze prachtige dag met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Veel bruidsparen vinden het een verademing om de details aan ons over te laten. Een gevoel van ‘bij de locaties van Heirloom komt het allemaal goed!’

Door onze grote variatie aan unieke en bijzondere trouwlocaties kunnen wij een gedeelte, een groot deel of zelfs de gehele dag van jullie bruiloft verzorgen. En dat allemaal op een unieke, historische trouwlocatie in hartje centrum in Utrecht.

Van ontvangst via (kerkelijke) huwelijksvoltrekking tot receptie en diner. Stel je bijvoorbeeld eens voor om bij mooi weer de receptie van jullie bruiloft in een van onze stadstuinen in Utrecht te organiseren. Dit is voor zomerse huwelijken een unieke mogelijkheid op een trouwlocatie in hartje Utrecht.

Of denk eens aan een echt stadshuwelijk in combinaties met andere bruilofts locaties in de directe omgeving. Al onze romantische trouwlocaties liggen in het historische centrum van Utrecht, op loopafstand van elkaar en van diverse trouwfeest locaties. We denken heel graag met jullie mee over wat het beste bij jullie past! Nieuwsgierig hoe wij jouw wensen in vervulling kunnen laten gaan? Neem gerust contact op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Natuurlijk kun je ook een eerste indruk krijgen in onze trouwbrochure.

Utrechts meest intieme trouwlocaties

Bruidstaart bij de bruidstuin in Huize Molenaar, Heirloom
Toost, bruidstaart en meer!

De perfecte bruidstaart verzorgen we in samenwerking met de beste patissiers van Utrecht. Voor de verdere culinaire invulling van het huwelijk doen we dat uiteraard geheel vanuit eigen keuken.

Afgestemd op jullie wensen zorgen we extra goed voor jullie gasten.

Jullie bruiloft in Utrecht

We laten je graag zien waar we goed in zijn. Binnen een werkdag ontvang je van ons een offerte die aansluit bij jouw wensen.

Offerte aanvragen