Een bijzonder afscheid

Afscheid nemen van een dierbare is persoonlijk. Of je dit nu alleen met de naaste familie wilt doen, of juist ook veel vrienden en kennissen de gelegenheid voor een afscheid wilt bieden, bij de locaties van heirloom voelt een uitvaart altijd intiem en persoonlijk. We hebben veel ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Daarom kun je deze dag met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Met onze drie bijzondere locaties is er ruimte om een herdenkingsbijeenkomst op jullie eigen manier vorm te geven. We denken uiteraard graag met jullie mee.

Doordat onze locaties in het centrum liggen is een uitvaart in Utrecht voor iedereen goed bereikbaar.

Of het nu gaat om een afscheidsdienst, een condoleance of beide, we doen er alles aan om jullie een mooi afscheid te geven.

In de dagen voor de uitvaart nemen we jullie wensen door, samen met de uitvaartbegeleider. Van klokken luiden, fotopresentatie en kaarsen aansteken tot de drankjes en hapjes, we denken overal aan.

Iedere locatie heeft daarbij zijn eigen mogelijkheden en eigen sfeer. Wil je weten wat wij voor jullie kunnen betekenen? Wij zijn altijd bereikbaar voor overleg. 

Opstelling Uitvaart Geertekerk
Balzaal Paushuize
Geertekerk theateropstelling
Uitvaartopstelling Geertekerk
Balzaal theateropstelling
Geertekerk speciaal verlicht
Hortense in Paushuize
Zuid-opstelling Geertekerk
Quiches Huize Molenaar
Eten & drinken

Met veel liefde worden onze gasten in culinair opzicht verzorgd. Onze keukenbrigade is van alle markten thuis en maakt van zoet tot hartig van alles klaar.