“Dit huis is mij zoveel liever dan alle andere”

Paushuize is Utrechts’ mooiste evenementenlocatie voor congressen, seminars en workshops. Hoewel het stadspaleis anders wordt gebruikt dan de oorspronkelijke eigenaar, Paus Adrianus, had kunnen bedenken, is een ding zeker: het is voor velen een geliefde plek!

De provincie Utrecht is de huidige eigenaar van Paushuize en heeft het pand in 2011 op de meest duurzame wijze gerenoveerd. Iedere laatste zondag van de maand biedt de provincie belangstellenden de gelegenheid om het resultaat van deze inspanningen te bekijken.

De vier Salons zijn ingericht met authentiek meubilair en kunstwerken die samen het verhaal vertellen van Paus Adrianus en andere bijzondere notabelen die ooit in Paushuize hebben gewoond.In deze historische ruimtes kun je terecht voor een borrel, receptie of avondvullend dinerbuffet.

De Balzaal en de Beelaerts van Bloklandzaal zijn dé zalen voor kick-offs, lezingen en productpresentaties. Natuurlijk worden deze monumentale ruimtes ook vaak gebruikt voor culinaire kunsten. Aan de Balzaal ligt het grote bordes: ideaal voor een drankje op zonnige dagen.

De rustige zolders met geweldig uitzicht op de Domtoren, zijn de plek voor management-overleg, hei-sessies en strategie-meetings. De kelders vragen om drukke borrels, grote lunchbuffetten en rijk gedekte tafels.

Sporen uit het verleden duiken overal op: vitrines met archeologische vondsten, ondergrondse tunnels en zelfs een eeuwenoude waterput. Met als extraatje: vanaf de aanlegsteiger stap je zo de boot op voor een rondvaart door de Utrechtse grachten.

Lees alles over Paushuize: van Toen tot Nu.

In het kort

• Duurzaam
• 16 unieke ruimtes
• Van 50 tot 450 personen

Type bijeenkomsten

Lunches & diners
Symposia
Bruiloften

Beelaerts van Bloklandzaal in Paushuize
Kijk binnen in Paushuize

Paushuize
Kromme Nieuwegracht 49
3512 HE Utrecht