Een bijeenkomst in het echt én digitaal tegelijk

Om kennis over te dragen, te netwerken of te vieren is het fijn om samen te komen op een mooie locatie. Nu is het echter niet voor iedereen mogelijk om bij een evenement aanwezig te zijn om uiteenlopende redenen. Speciaal voor de gasten die niet live aanwezig kunnen zijn, bieden we wel de mogelijkheid om een congres, symposium, vergadering of zelfs een huwelijk virtueel te kunnen volgen.

Zo kan iedere gast vanuit huis of vanaf een andere plaats naar keuze, toch bij de bijeenkomst zijn!

Ben je benieuwd naar hoe we dit voor jouw bijeen komst kunnen verzorgen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Huize Molenaar Ties Mitzi Elize
Livestream

Vanaf al onze locaties kan er een live stream worden verzorgd. Daardoor is het evenement door heel Nederland of zelfs over heel de wereld te volgen.

Wil je liever dat gasten de bijeenkomst later kunnen terugkijken? Ook daar is aan gedacht. Na afloop van de bijeenkomst kunnen we er desgewenst voor zorgen dat de bijeenkomst terug te kijken is.

Vraag naar de mogelijkheden

Live bijeenkomen

Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om gasten in het echt te ontvangen. In onze locaties kunnen we 5 tot 500 gasten in één zaal ontvangen.

De gasten zullen tot in de puntjes worden verzorgd. Van koffie bij de ontvangst, tot een drankje na afloop.

Daarnaast is het mogelijk om een plenair programma ook in meerdere zalen van onze locaties uit te laten zenden. Op deze manier kunnen we in totaal 850 gasten ontvangen verspreid over onze locaties waarbij het plenaire programma in één ruimte wordt opgenomen en uitgezonden.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Octopusgerecht, Huize Molenaar, Heirloom 2
Eten & drinken tijdens een hybride event

Op alle congres- en vergaderlocaties van Heirloom in het centrum van Utrecht wordt de catering verzorgd door Cuisinier Molenaar (sinds 1892). Van oudsher gespecialiseerd in feestelijke diners voor grote groepen, maar nu al decennia zeer bedreven in het verzorgen van zakelijke gasten.

Keuken Huize Molenaar, Gerecht, Heirloom

Met veel liefde worden onze gasten in culinair opzicht verwend met onze vergader- en congresarrangementen, met de beste lokale en biologische producten. Onze chefs verrassen je met huisgemaakte afternoon breaks, heerlijk cakes en bijzondere hapjes bij de afsluitende borrel. Na afloop verzorgen we ook graag een op maat gemaakt diner voor jou en jouw gasten.

Offerte aanvragen