Vergaderen op een inspirerende locatie

Met onze monumentale locaties in het centrum van Utrecht hebben we de meest inspirerende vergaderlocaties om jouw vergadering of bijeenkomst net even dat extra’s te bieden. Zowel voor een vergadering, congres voor honderden gasten als voor een hei-sessie voor een klein gezelschap.

Bij ons vind je zeker een geschikte ruimte om te vergaderen, altijd op loopafstand van Utrecht Centraal.

In totaal hebben we maar liefst 30 ruimtes beschikbaar, verspreid over de locaties van Heirloom, die kunnen dienen als break-out-rooms. Onze grootste conferentiezaal kan 500 gasten herbergen, maar ook met zes personen kun je bij ons terecht. Heirloom biedt daarom altijd een passende oplossing om te vergaderen. En dat in het hartje centrum van Utrecht!

Voor grote, internationale congressen hebben wij het “city conference” concept ontwikkeld. Samen met onze partners ontzorgen we je waar mogelijk. We helpen je graag met het boeken van hotelkamers en we laten je gasten met plezier kennismaken met de schoonheid van Utrecht door een rondleiding door een van onze inspirerende gidsen of door een boottocht door de Utrechtse grachten.

We hebben de meest gangbare presentatiemiddelen in huis om tijdens de vergadering te gebruiken, in onze plenaire congreszalen is geluidsversterking standaard aanwezig. In overleg kan er heel veel, misschien wel alles. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan gerust eens contact op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.