Van oudsher onze specialiteit!

Sinds Jacob Molenaar in 1892 zijn “besloten kokszaak” begon, blinken wij hierin uit: diners van hoog niveau voor grote groepen.

Onze chef-kok Paul kookt samen met zijn brigade speciaal voor jullie gezelschap. Wij koken altijd voor de hele groep hetzelfde menu en natuurlijk houden wij daarin rekening met gasten met dieetwensen. De stijl van de keuken is klassiek met een moderne twist.

Naast aangezeten lunches en diners, serveren wij ook buffetten of walking dinners; natuurlijk is het ook mogelijk om een menu op maat samen te stellen.

Geen diner is compleet zonder bijpassende wijnen! Onze sommeliers schenken graag wijnen uit alle windstreken die perfect samengaan met Paul’s creaties. Van klassiekers uit Frankrijk, tot bijzondere vondsten uit minder voor de hand liggende europese landen. We schenken alleen wijnen van dichtbij, uit duurzaamheidsoverwegingen.

Eten & drinken

Met veel liefde worden de gasten in culinair opzicht verwend met onze op maat gemaakte menu’s of de menu’s waar we alom geroemd om worden.

Onze menu’s

Vergaderdiner

Voor bijeenkomsten waarbij tijdens het diner vergaderd wordt hebben wij het ‘business diner’ ontwikkeld. Wij serveren het diner aan de vergadertafel en we zorgen voor voldoende ruimte om een presentatie te geven of rustig te kunnen overleggen.

Omdat wij alleen op reservering werken en omdat onze keuken volledig is ingericht op groepen, maken we ook voor grote gezelschappen lunches en diners van hoge kwaliteit én met perfecte timing.

Dinertafel in de Suite, Huize Molenaar
Oog voor detail

Daarnaast besteden we aandacht aan de kleinste details. Van naamkaartjes tot speciale teksten op het menukaartje tot een tafelwisseling tijdens de spoom, wij verzorgen het allemaal met plezier!

Offerte aanvragen