Onvergetelijke vergaderingen in Utrecht

Met onze monumentale locaties in het centrum van Utrecht hebben we de meest inspirerende vergaderlocaties om jouw bijeenkomst net even dat extra’s te bieden. Zowel voor een vergadering als voor een congres voor honderden gasten als voor een hei-sessie voor een klein gezelschap.

Bij ons vind je zeker een geschikte en unieke vergaderruimte, altijd op loopafstand van Utrecht Centraal.

In totaal hebben we maar liefst 30 ruimtes beschikbaar, verspreid over de locaties van Heirloom, die kunnen dienen als break-out-rooms. Onze grootste conferentiezaal kan 500 gasten herbergen, maar ook met zes personen kun je bij ons terecht. Hoe groot de vergadering ook is, Heirloom biedt altijd een bijzondere vergaderlocatie in het centrum van Utrecht.

Voor grote, internationale congressen of vergaderingen hebben wij het “city conference” concept ontwikkeld. Samen met onze partners ontzorgen we je waar mogelijk. We helpen je graag met het boeken van hotelkamers en we laten je gasten met plezier kennismaken met de schoonheid van Utrecht door een rondleiding door een van onze inspirerende gidsen of door een boottocht door de Utrechtse grachten. Op deze manier bieden wij ook nog enige ontspanning na een lange dag vergaderen.

We hebben de meest gangbare presentatiemiddelen in huis, in onze plenaire congreszalen is geluidsversterking standaard aanwezig. In overleg kan er heel veel, misschien wel alles. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Zeeduivel carpaccio kerrie mossel
Eten & drinken

Met veel liefde worden de gasten in culinair opzicht verwend met een vergaderarrangement, congresarrangement en een huisgemaakte lunch. Na afloop van de vergadering of bijeenkomst verzorgen we ook graag een op maat gemaakt diner voor jou en jouw gasten.

Kalfsnoot Paushuize
Vergaderdiner

Voor bijeenkomsten waarbij tijdens het diner vergaderd wordt hebben wij het ‘business diner’ ontwikkeld. Wij serveren het diner aan de vergadertafel en we zorgen voor voldoende ruimte om een presentatie te geven of rustig te kunnen overleggen.

Kalfs Rouleau

Omdat wij alleen op reservering werken en omdat onze keuken volledig is ingericht op groepen, maken we ook voor grote gezelschappen lunches en diners van hoge kwaliteit én met perfecte timing.

Meer informatie