Onvergetelijke vergaderingen in Utrecht

Met onze monumentale en locaties in het centrum van Utrecht hebben we de meest inspirerende bijzondere vergaderlocaties om jouw bijeenkomst net even dat extra’s te bieden. Zowel voor een vergadering als voor een congres voor honderden gasten als voor een hei-sessie voor een klein gezelschap.

Bij ons vind je zeker een geschikte vergaderruimte, altijd op loopafstand van Utrecht Centraal.

In totaal hebben we maar liefst 30 ruimtes beschikbaar, verspreid over de locaties van Heirloom, die kunnen dienen als break-out-rooms. Onze grootste conferentiezaal kan 500 gasten herbergen, maar ook met zes personen kun je bij ons terecht. Hoe groot de vergadering ook is, Heirloom biedt altijd een bijzondere locatie op maat

Voor grote, internationale congressen of vergaderingen hebben wij het “city conference” concept ontwikkeld. Samen met onze partners ontzorgen we je waar mogelijk. We helpen je graag met het boeken van hotelkamers en we laten je gasten met plezier kennismaken met de schoonheid van Utrecht door een rondleiding door een van onze inspirerende gidsen of door een boottocht door de Utrechtse grachten. Op deze manier bieden wij ook nog enige ontspanning na een lange dag vergaderen.

We hebben de meest gangbare presentatiemiddelen in huis, in onze plenaire congreszalen is geluidsversterking standaard aanwezig. In overleg kan er heel veel, misschien wel alles. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Kalfsnoot Paushuize
Eten & drinken

Met veel liefde worden de gasten in culinair opzicht verwend met onze vergader- en congresarrangementen. Na afloop van de vergadering of bijeenkomst verzorgen we ook graag een op maat gemaakt diner voor jou en jouw gasten.