Business diner in Utrecht

Voor bijeenkomsten waarbij tijdens de lunch of diner vergaderd wordt hebben wij het ‘business diner’ ontwikkeld. Wij serveren de gerechten aan de vergadertafel en we zorgen voor voldoende ruimte om een presentatie te geven of rustig te kunnen overleggen. Door onze uitstekende keuken en sfeervolle kamers en salons kan je het plezierige en zakelijke goed combineren.

Je geniet van heerlijke gerechten en goede wijnen die onze bedieningsmedewerkers geruisloos serveren, terwijl je alle aandacht hebt voor de inhoud van de zakelijke bijeenkomst. Benieuwd wat Heirloom voor jou kan betekenen op het gebied van business lunches of diners? Neem gerust contact op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Onze werkwijze bij een business lunch

Onze keuken is volledig ingericht op private dining. Dat maakt dat we business lunches en diners van hoge kwaliteit én met perfecte timing kunnen verzorgen. Onze chef-kok Paul kookt samen met zijn brigade speciaal voor jullie gezelschap. Wij koken altijd voor de hele groep hetzelfde menu, maar natuurlijk houden wij rekening met jouw gasten met dieetwensen. De stijl van de keuken is klassiek met een moderne twist.

Naast aangezeten business lunches en diners, serveren wij ook buffetten of walking dinners; natuurlijk is het ook mogelijk om een menu op maat samen te stellen.

Offerte aanvragen
Kabeljauw, Heirloom, Huize Molenaar 2
Wijnen bij een business lunch

Geen vergaderdiner is compleet zonder bijpassende wijnen! Onze sommeliers schenken graag wijnen uit alle windstreken die perfect samengaan met Paul’s creaties. Van klassiekers uit Frankrijk, tot bijzondere vondsten uit de nieuwe wereld. Bij ons is (bijna) alles mogelijk. Benieuwd wat Heirloom voor jou kan betekenen op het gebied van business lunches of diners? Neem gerust contact op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Onze menu’s
Diner in de Suite, Huize Molenaar
Oog voor detail tijdens een business lunch

Daarnaast besteden we aandacht aan de kleinste details. Van naamkaartjes tot speciale teksten op het menukaartje tot een tafelwisseling tijdens de spoom, wij verzorgen het allemaal met plezier!

Offerte aanvragen