“Tijdloos met talloze mogelijkheden”

Utrechts’ meest charmante kerk staat al een kleine 1000 jaar te schitteren aan het gelijknamige hofje, aan de Catharijnesingel. Sinds 2015 wordt de kerk ingezet voor uiteenlopende evenementen, van congres tot modeshow, van productpresentatie tot lezing.

De Geertekerk is eigendom van de Remonstrantse Gemeente Utrecht. Iedere week is er de zondagsdienst waar de leden van de kerkelijke gemeente samen komen. Iedereen is van harte welkom om deze diensten bij te wonen.

De Geertekerk staat bekend om haar fantastische akoestiek en is daarmee al jarenlang een favoriete plek voor concerten.

Doordat de opstelling van de kerkzaal volledig kan worden aangepast naar het soort event dat er wordt georganiseerd is de Geertekerk dé locatie voor special events, voor gezelschappen tot 500 deelnemers. Na een grondige verbouwing in 2015 beschikt de kerk over twee ruime foyers, perfecte licht- en geluidstechniek en een professionele keuken, optimaal ingericht voor het bedienen van grote groepen. De Geertekerk heeft naast de kerkzaal de beschikking over vier kleinere ruimtes die te gebruiken zijn als breakout-room voor subsessies bij congressen of als ontvangstruimte voor sprekers of musici.

Lees alles over de Geertekerk: van Toen tot Nu

In het kort

• Tot 500 personen
• 3 break-out ruimtes
• Perfecte akoestiek

Type Bijeenkomsten

Congressen
Special events
Uitvaarten

Kijk binnen in de Geertekerk

Geertekerk

Geertekerkhof 23
3511 XC Utrecht

Routebeschrijving