Bijzondere congreslocaties voor iedereen bereikbaar

Met onze monumentale congreslocaties in het centrum van Utrecht hebben we de meest inspirerende locaties om jouw congres of bijeenkomst net even dat extra’s te bieden. Zowel voor het organiseren van een congres voor honderden gasten als een hei-sessie voor een kleiner gezelschap.

Bij ons vind je zeker een geschikte ruimte, altijd op loopafstand van Utrecht Centraal.

In totaal hebben we maar liefst 30 ruimtes beschikbaar, verspreid over de locaties van Heirloom, die kunnen dienen als break-out-rooms. Onze grootste conferentiezaal kan 500 gasten herbergen. Hoe groot of klein het congres of bijeenkomst ook is, Heirloom biedt altijd een passende locatie, centraal gelegen in Utrecht.

Voor grote, internationale congressen hebben wij het “city conference” concept ontwikkeld. Samen met onze partners ontzorgen we je waar mogelijk. We helpen je graag met het boeken van hotelkamers en we laten je gasten met plezier kennismaken met de schoonheid van Utrecht door een rondleiding door een van onze inspirerende gidsen of door een boottocht door de Utrechtse grachten. Want tijdens een congres is een ontspanning ook gewenst.

We hebben de meest gangbare presentatiemiddelen in huis, in onze plenaire congreszalen is geluidsversterking standaard aanwezig. In overleg kan er heel veel, misschien wel alles. Wil je meer weten waarom Heirloom dé perfecte congres locatie in Utrecht kan bieden? Neem dan gerust contact op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Eten & drinken

Met veel liefde worden de gasten in culinair opzicht verwend met onze vergader- en congresarrangementen. Na afloop verzorgen we ook graag een op maat gemaakt diner voor jou en jouw gasten.

Onze menu’s