Onvergetelijke feestdagen

Kerst vraagt om extra aandacht, voor elkaar en voor de afsluiting van het jaar. Een groot diner met het hele bedrijf, of juist een intiem diner met jullie afdeling, het is allemaal mogelijk en we verzorgen het graag , tot in de kleinste details.

Sinds Jacob Molenaar in 1892 zijn “besloten kokszaak” begon, blinken wij al hierin uit: lunches en diners van hoog niveau voor grote groepen.

Iedere groep heeft bij ons een eigen ruimte. Een zakelijk kerstdiner is daardoor altijd besloten en alleen met jullie eigen groep. Het monumentale karakter van onze locaties geeft iedere kerstbijeenkomst een bijzondere sfeer.

Onze chef-kok Pauk kookt samen met zijn brigade speciaal voor jullie gezelschap. Wij koken altijd voor de hele groep hetzelfde menu en natuurlijk houden wij daarin rekening met gasten met dieetwensen. De stijl van de keuken is klassiek met een moderne twist.

Naast aangezeten kerst diners, serveren wij ook buffetten of walking dinners; natuurlijk is het ook mogelijk om een menu op maat samen te stellen.

Geen diner is compleet zonder bijpassende wijnen! Onze sommeliers schenken graag wijnen uit alle windstreken die perfect samengaan met Paul’s creaties. Van klassiekers uit Frankrijk, tot bijzondere vondsten uit de nieuwe wereld.

Keuken Huize Molenaar, Gerecht, Heirloom 2
Kerstmenu

Met veel liefde worden de gasten in culinair opzicht verwend met ons kerstmenu, onze op maat gemaakte menu’s of de menu’s waar we alom geroemd om worden.

 

Onze menu’s
Dinertafel in de Suite, Huize Molenaar
Oog voor detail

Daarnaast besteden we aandacht aan de kleinste details. Van naamkaartjes tot speciale teksten op het menukaartje tot een tafelwisseling tijdens de spoom, wij verzorgen het allemaal met plezier!

Offerte aanvragen