Besloten diners van hoge kwaliteit

Sinds Jacob Molenaar in 1892 zijn “besloten kokszaak” begon, blinken wij hier al in uit: diners verzorgen op hoog niveau voor grote groepen.

Onze chef-kok Paul kookt samen met zijn brigade speciaal voor jullie gezelschap.

Met veel liefde worden de gasten in culinair opzicht verwend met onze op maat gemaakte menu’s of de menu’s waar we alom geroemd om worden.

Wij koken altijd voor de hele groep hetzelfde menu, maar natuurlijk houden wij rekening met gasten met dieetwensen, zoals gasten die vegetarisch of veganistisch willen eten. De stijl van de keuken is klassiek met een moderne twist, maar op verzoek kunnen we ook diners verzorgen die, bijvoorbeeld, oosters of mediterraan georiënteerd zijn.

Uiteraard bieden we ook altijd de mogelijkheid om een diner te verzorgen dat helemaal op maat wordt samengesteld. Onze chef-kok overlegt graag de mogelijkheden met je!

Naast aangezeten lunches en diners, serveren wij ook buffetten en walking dinners; Ook hier geldt dat we in de basis klassieke gerechten verzorgen, maar in overleg is veel, zo niet alles, mogelijk.

Geen privé diner is compleet zonder bijpassende wijnen! Onze sommeliers schenken graag wijnen uit alle windstreken die perfect samengaan met Paul’s creaties. Van klassiekers uit Frankrijk, tot bijzondere vondsten uit minder voor de hand liggende europese landen. We schenken alleen wijnen van dichtbij, uit duurzaamheidsoverwegingen. Benieuwd naar de mogelijkheden (op maat)? Neem gerust contact op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Diner in de Suite, Huize Molenaar
Vergaderdiner

Voor bijeenkomsten waarbij tijdens het diner vergaderd wordt hebben wij het ‘business diner’ ontwikkeld. Wij serveren het diner aan de vergadertafel en we zorgen voor voldoende ruimte om een presentatie te geven of rustig te kunnen overleggen.

Omdat wij alleen op reservering werken en omdat onze keuken volledig is ingericht op groepen, maken we ook voor grote gezelschappen lunches en diners van hoge kwaliteit én met perfecte timing.

Dinertafel in de Suite, Huize Molenaar
Oog voor detail

Daarnaast besteden we aandacht aan de kleinste details. Van naamkaartjes tot speciale teksten op het menukaartje tot een tafelwisseling tijdens de spoom, wij verzorgen het allemaal met plezier!

Wat is Private Dining?

Een diner in een besloten ruimte wordt ook wel private dining genoemd. Dit betekent dat jouw gezelschap een eigen ruimte heeft, waar jullie als enige gasten dineren. Al onze dinerruimtes hebben een sfeervolle en unieke ambiance. Uiteraard worden jullie door onze bedieningsmedewerkers volledig in de watten gelegd en zorgt onze keukenbrigade ervoor dat jullie in culinair opzicht verwend worden. We zorgen er voor dat jullie een diner hebben om niet te vergeten! Doordat we ruim 125 jaar ervaring hebben met private dining in Utrecht kun je jullie diner met een gerust hart bij ons organiseren. Met onze drie locaties in het centrum van Utrecht is het diner ook voor iedereen goed bereikbaar.

Private dining is bij uitstek geschikt wanneer je iets te vieren hebt! Door onze bijzondere locaties wordt jullie diner extra feestelijk.

Denk bijvoorbeeld eens aan een verjaardag, afstuderen, huwelijksviering of een andere gelegenheid die vraagt om extra aandacht. Wij verzorgen het met veel plezier.

Ook voor promoties en oraties zijn onze locaties heel geschikt. Zowel voor het sympsoium als voor een feestelijk samenzijn na afloop kun je bij ons terecht. In een besloten ruimte dineren is daarna de perfecte afsluiting van een bijzondere dag.

Of denk eens aan een vergadering, waarbij het fijn is dat er in alle rust kan worden overlegd terwijl wij het diner zo geruisloos mogelijk voor jullie verzorgen. Ook daar is private dining op een van onze bijzondere locaties in Utrecht heel geschikt voor.

Duurzaam private dining in Utrecht

Voor ons is duurzaamheid van groot belang en dit voeren we dan ook zo ver mogelijk door in onze private dining. Onze keuken maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische producten en kan op verzoek ook geheel biologisch, vegetarisch en veganistisch koken voor jullie gezelschap.

Daarnaast werken we zoveel mogelijk met lokale producten en leveranciers. Zo zetten we de mooiste gerechten voor jullie op tafel tijdens jullie private dining.

Wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden!

Contact

Private dining locaties in Utrecht

Voor groepen van vijf tot vijftig gasten biedt Huize Molenaar een thuis voor een geslaagde avond. Iedere gast wordt bij binnenkomst persoonlijk door ons ontvangen en naar jullie speciale ruimte begeleid. Deze locatie is een oud patriciërshuis en geeft een bijzondere en intieme sfeer aan jullie private dinner. Huize Molenaar is van familie op familie doorgegeven en iedere ruimte kent zijn eigen verhaal en geschiedenis.

De Geertekerk is Utrecht’s meest charmante kerk waar we voor 100 tot 288 gasten een aangezeten private dinner kunnen verzorgen. Ook voor een feestelijk dinerbuffet of een informeel walking dinner is de Geertekerk een zeer geschikte locatie.

De 800 jaar oude kerk heeft een vrije vloer, modern glas-in-lood en een industriële uitstraling. De Geertekerk wordt geroemd om haar akoestiek waardoor het een uitstekende locatie is om live muziek te laten spelen tijdens de  private dining avond.

Het is natuurlijk ook mogelijk om onze locaties te combineren voor jullie bijeenkomst.

Benieuwd naar hoe we jullie private dinner tot een onvergetelijke avond kunnen maken? We denken graag met jullie mee en zijn altijd bereikbaar voor overleg!

Huize Molenaar Ties Mitzi Elize
Liever live contact?

Soms is het fijn om direct meer te weten over alle mogelijkheden en om je wensen voor private dining met ons te bespreken. Wij vertellen je graag meer!

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 030-2310347

Hoewel onze locaties historisch van aard zijn, gaan wij wel met de tijd mee! Een appje sturen kan namelijk ook. Ons app-nummer is 06-27369135.