Vanaf 1 juni openen wij onze locaties weer voor bijeenkomsten tot maximaal 30 personen. Uiteraard doen we dat op verantwoorde wijze en volgen wij strikt de uitgevaardigde richtlijnen. Hier kan je meer lezen over hoe we dat concreet in Huize Molenaar doen. We denken graag met je mee over hoe we jouw bijeenkomst het beste kunnen vormgeven. We zijn altijd bereikbaar voor overleg.

Van oudsher onze specialiteit!

Sinds Jacob Molenaar in 1892 zijn “besloten kokszaak” begon, blinken wij hierin uit: lunches en diners van hoog niveau.

Normaal gesproken koken wij exclusief voor gezelschappen die bij ons dineren in de privacy van een eigen kamer. Voor het eerst in 128 jaar bieden wij nu ook de mogelijkheid om ‘gewoon’ een tafeltje te reserveren in ons restaurant, in het centrum van Utrecht!

Onze chef-kok André kookt samen met zijn brigade speciaal voor jullie. Wij koken altijd voor de hele tafel hetzelfde menu, natuurlijk houden wij daarin rekening met gasten met dieetwensen. Op verzoek is een volledig vegetarisch of veganistisch menu ook geen probleem.

Vanaf 1 juni zijn we op donderdag tot en met zondag geopend, voor zowel lunch als diner.

De lunch serveren we van 13:00 tot 15:00 uur, ons lunchmenu vind je hier. Enthousiast geworden? Hier kan je een reservering aanvragen.

Mocht je na de lunch nog willen nagenieten, dan kan je altijd een tafeltje reserveren in onze zomertuin.

Ook voor het diner ben je bij ons van harte welkom, vanaf 18:00 uur is het mogelijk om een tafeltje te reserveren.  Benieuwd wat er op het menu staat? Het menu vind je hier. We serveren dit menu vanaf 3 gangen, maar we breiden het graag voor je uit naar 4, 5 of zelfs 6 gangen!

Geen diner is compleet zonder bijpassende wijnen! Onze sommeliers schenken graag wijnen uit alle windstreken die perfect samengaan met André’s creaties. Van klassiekers uit Frankrijk, tot bijzondere vondsten uit de nieuwe wereld. We overleggen graag met je wat je wensen zijn, uiteraard kan je ook door ons laten verrassen met een bijpassende wijnarrangement.

Wil je met een grotere groep dineren? Dan reserveren we een eigen ruimte voor jouw gezelschap. We vertellen je graag de mogelijkheden.

Zeeduivel Carpaccio - Cuisinier Molenaar
Eten & drinken

Met veel liefde worden de gasten in culinair opzicht verwend met de menu’s waar we alom geroemd om worden.

Reserveer een tafel
Dinertafel in de Suite, Huize Molenaar
Huize Molenaar

Huize Molenaar

Korte Nieuwstraat 6 – 8
3512 NM Utrecht

Reserveer een tafel