Van oudsher onze specialiteit!

Sinds Jacob Molenaar in 1892 zijn “besloten kokszaak” begon, blinken wij hierin uit: lunches en diners van hoog niveau.

Voor het eerst in 128 jaar bieden wij nu ook de mogelijkheid om ‘gewoon’ een tafeltje te reserveren in ons restaurant, in het centrum van Utrecht!

Onze chef-kok Paul kookt samen met zijn brigade speciaal voor jullie. Wij koken altijd voor de hele tafel hetzelfde menu, natuurlijk houden wij daarin rekening met gasten met dieetwensen. Op verzoek is een volledig vegetarisch of veganistisch menu ook geen probleem.

Ons restaurant is op de laatste zaterdagavond van de maand geopend.

Voor het diner ben je bij ons van harte welkom, vanaf 18:00 uur is het mogelijk om een tafeltje te reserveren.  Benieuwd wat er op het menu staat? De menukaart vind je hier. Je kan kiezen voor alleen een hoofdgerecht, maar we serveren je ook graag een uitgebreid diner van 3,4 of 5 gangen!

Geen diner is compleet zonder bijpassende wijnen. We overleggen graag met je wat je wensen zijn, uiteraard kan je ook door ons laten verrassen met een bijpassend wijnarrangement.

Wil je met een grotere groep dineren? Dan reserveren we een eigen ruimte voor jouw gezelschap. Dit kan ook op andere dagen in de week. We vertellen je graag de mogelijkheden.

Zeeduivel Carpaccio - Cuisinier Molenaar
Eten & drinken

Met veel liefde worden de gasten in culinair opzicht verwend met de gerechten waar we alom geroemd om worden.

Reserveer een tafel
Dinertafel in de Suite, Huize Molenaar
Huize Molenaar

Huize Molenaar

Korte Nieuwstraat 6 – 8
3512 NM Utrecht

Reserveer een tafel