Bijzonder vergaderen in hartje centrum

Met onze monumentale locaties in het centrum van Utrecht hebben we de meest inspirerende locaties om jouw bijeenkomst net even dat extra’s te bieden. Zowel voor een congres voor honderden gasten als voor een hei-sessie voor een klein gezelschap.
Bij ons vind je zeker een geschikte ruimte, altijd op loopafstand van Utrecht Centraal.

We hebben diverse ruimtes beschikbaar, verspreid over de locaties van Heirloom, die kunnen dienen als break-out-rooms. Onze grootste conferentiezaal kan 500 gasten herbergen, maar ook met zes personen kun je bij ons terecht.

Voor grote, internationale congressen hebben wij het “city conference” concept ontwikkeld. Samen met onze partners ontzorgen we je waar mogelijk.

We helpen je graag met het boeken van hotelkamers en we laten je gasten met plezier kennismaken met de schoonheid van Utrecht door een rondleiding door een van onze inspirerende gidsen of door een boottocht door de Utrechtse grachten.

We hebben de meest gangbare presentatiemiddelen in huis, in onze plenaire congreszalen is geluidsversterking standaard aanwezig. In overleg kan er heel veel, misschien wel alles.

Diner in de Suite, Huize Molenaar
Eten & drinken

Met veel liefde worden de gasten in culinair opzicht verwend met onze vergader- en congresarrangementen. Na afloop verzorgen we ook graag een op maat gemaakt diner voor jou en jouw gasten.

Onze menu’s