Home Leerling keuken

Leerling keuken

Wil jij leren koken van de beste koks van Utrecht en word jij onze nieuwe leerling keuken?

Bij ons maak je onderdeel uit van een klein, hecht en gezellig keukenteam. Samen draag je zorg voor alle lunches, diners, buffetten en meer bij de mooiste bijeenkomsten op de meest bijzondere locaties in het centrum van Utrecht.

Geen dag is bij ons hetzelfde! Doordat we meerdere locaties hebben en verschillende soorten evenementen verzorgen is je stagedag altijd anders. Zo kan het zijn dat je de ene dag luxe hapjes voor een bruiloft maakt en de volgende dag mee kookt voor een groot diner! Je krijgt van ons de beste begeleiding en alle mogelijk om je te ontwikkelen.

Jasper, Paul, Sjors keuken brigade, Huize Molenaar, Heirloom, Fotografie door Dominique Egging Fotografie
Wij bieden jou

– De allerleukste collega’s
– Een leerplek met veel afwisseling
– Veel ruimte voor ontwikkeling
– Goede (en gezellige) begeleiding
– Salaris conform cao;
– Vrij tijdens de meeste feestdagen

Keuken Huize Molenaar, Gerecht, Heirloom 2
Wie zoeken we?

Een gedreven leerling, die het leuk vindt om voor zowel kleine als grote groepen mooi te leren koken op hoog niveau.

Chefkok Paul de Jong
Jij hebt

– Een positieve drive en komt uit omgeving Utrecht;
– Ervaring in de keuken is mooi meegenomen, maar kan je ook bij ons op doen.

Over ons

Cuisinier Molenaar Is het bedrijfsonderdeel van Heirloom – Venues of Utrecht dat op drie monumentale locaties in het centrum van Utrecht de culinaire invulling verzorgt.

 

We doen dit al een hele tijd en hebben veel ervaring! Sinds 1892 ontvangen wij groepen voor vergaderingen, lunches, diners, congressen en buffetten. Onze besloten, stijlvolle, maar huiselijke sfeer maakt ons bijzonder en anders dan andere evenementenlocaties.  Daar komt een grote mate van persoonlijke aandacht voor onze gasten en medewerkers bij. Om het plaatje compleet te maken hebben we een keuken die ophoog niveau kookt.

Je weet bij ons vooraf waar je aan toe bent. Wij zijn alleen geopend op reservering, voor groepen van 5 tot 500 gasten. Daardoor is de planning van je week al tijdig bekend.

Je werkt natuurlijk niet alleen! Ons team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers dat wordt gevormd door een mooie mix van ervaren krachten en studenten.

Zwembroekenbrigade, Huize Molenaar, Heirloom
Interesse?

Neem contact op met Rick.
rick@heirloom.nl | 06-14687672 | 030-2310347