Home Vacature Zelfstandig werkend kok

Vacature Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok (32-38 uur)

Geen dag is bij ons hetzelfde! Doordat we meerdere locaties hebben en verschillende soorten evenementen verzorgen is je werkdag altijd anders. Zo kan het zijn dat je de ene dag een buffet verzorgt en de volgende dag een groot diner. Je wordt onderdeel van ons bruisende en enthousiaste keukenbrigade met alle mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Keuken Huize Molenaar, Gerecht, Heirloom
Wij bieden jou

– De allerleukste collega’s
– Een werkplek met veel afwisseling
– Veel ruimte voor ontwikkeling
– Salaris indicatie €2.200,- tot €2.750,- (bij full-time dienstverband ) afhankelijk van je ervaring;
– Vrij tijdens de meeste feest- en weekenddagen

Octopusgerecht, Huize Molenaar, Heirloom 2
Wie zoeken we?

Een gedreven zelfstandig werkend kok, die voor zowel kleine als grote groepen mooi kan koken op hoog niveau. Als zelfstandig werkend kok ben je onderdeel van onze kleine dynamische keukenbrigade. Onder leiding van onze Chef-kok Paul en Sous-chef Joost kook je op maat voor uiteenlopende gezelschappen.

Kabeljauw, Heirloom, Huize Molenaar 2
Jij hebt

– Een positieve drive en komt uit omgeving Utrecht
– 32-38 uur per week tijd
– Interesse in koken voor het hogere (banqueting)segment
– Oog voor kwaliteit en gastbelang

Over ons

Cuisinier Molenaar Is het bedrijfsonderdeel van Heirloom – Venues of Utrecht dat op drie monumentale locaties in het centrum van Utrecht de culinaire invulling verzorgt.

Sinds 1892 ontvangen wij groepen voor vergaderingen, lunches, diners, congressen en buffetten. Onze besloten, stijlvolle, maar huiselijke sfeer maakt ons bijzonder en anders dan andere evenementenlocaties. Daar komt een grote mate van persoonlijke aandacht voor onze gasten en medewerkers bij. Om het plaatje compleet te maken hebben we een keuken die op hoog niveau kookt.

Je weet bij ons vooraf waar je aan toe bent. Wij zijn alleen geopend op reservering, voor groepen van 5 tot 500 gasten. Daardoor zijn we altijd optimaal voorbereid en kunnen we ons focussen op een perfecte uitvoering.

Je werkt natuurlijk niet alleen! Ons team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers, een mooie mix van ervaren krachten en jong talent.

Chefkok Paul de Jong
Interesse?

Bel of mail Paul!
Hij vertelt je graag meer.

06-12198290 | chefkok@huizemolenaar.nl