Van promotiediners tot promotierecepties

In onze locaties Huize Molenaar en Paushuize, aan de rand van het Domplein wij al ruim 100 jaar promotiediners en promotierecepties. Gelegen op loopafstand van het Academiegebouw, waren het met name deze bijeenkomsten die onss rond het begin van de vorige eeuw bestaansrecht boden. In de loop der jaren is een hechte relatie met de Universiteit Utrecht ontstaan en verzorgen wij naast promoties ook vele congressen, symposia, vergaderingen en diners voor de Utrechtse academici.

Al meer dan 125 jaar zijn een stijlvolle, maar huiselijke sfeer en een grote mate van persoonlijke aandacht de uitgangspunten waarmee wij iedere promotie, van promotiediner tot promotiereceptie verzorgen. Door onze grote ervaring weten wij als geen ander hoe wij zulke feestelijke gelegenheden het beste kunnen verzorgen.

Promotielunches & promotiediners

Huize Molenaar Tuinkamer Ties Mitzi Elize

Van oudsher is onze specialiteit het verzorgen van promotiediners voor groepen op hoog niveau. Onze chef-kok Paul kookt samen met zijn brigade speciaal voor jullie gezelschap. Wij koken altijd voor de hele groep hetzelfde menu en natuurlijk houden wij daarin rekening met gasten met dieetwensen. De stijl van de keuken is klassiek met een moderne twist.

Naast aangezeten promotielunches en promotiediners, serveren wij ook buffetten of walking dinners; natuurlijk is het ook mogelijk om een menu op maat samen te stellen.

Geen promotiediner is compleet zonder bijpassende wijnen! Onze sommeliers schenken graag wijnen uit alle windstreken die perfect samengaan met Paul’s creaties. Van klassiekers uit Frankrijk, tot bijzondere vondsten uit de nieuwe wereld.

Promotiereceptie

Onze locaties lenen zich uitstekend voor promotierecepties voor kleine gezelschappen tot zeer grote gezelschappen.

Paushuize Huize Molenaar Geertekerk

Voor een promotiereceptie tot 50 gasten is Huize Molenaar de locatie bij uitstek, voor promotiegezelschappen tot 150 personen is Paushuize, ons stadspaleis, mooi passend. Voor grotere gezelschappen is de Geertekerk, met zijn rustieke uitstraling, een heel mooie optie.

Tuin Huize Molenaar vuurkorven

Bij mooi weer kan een promotiereceptie ook plaatsvinden in de volledig ommuurde stadstuin van Huize Molenaar of op de unieke binnenplaats van Paushuize. We denken graag met je mee over welke ruimtes, opstelling en invulling het beste past bij jouw promotiebijeenkomst! Wil je weten of wij kunnen verzorgen wat jij wilt? Neem dan contact met ons op.